Nyheder
Ny

Premiere på Udstillingsbillederne

Til sine kommende koncerter i foråret ’19 præsenterer Emil et nyt program:
Beethoven: “Waldstein” sonaten
Liszt: 3 Transcendental-etuder: “Feux Follets”, “Wilde Jagd”, “Chasse neige”
Mussorgsky: Udstillingsbilleder
Sidstnævnte værk er en ny tilføjelse til Emils repertoire, som har været efterspurgt af en række koncertarrangører. Premieren på Udstillingsbillederne bliver 27. januar i Tønderegnens Musikforening.

Koncerttransmission i DR-P2

Ved en marathonkoncert i Hellerup Kammermusikforening 26. november, hvor Emil spillede sammen med sine to pianistkolleger Gustav Piekut og Jonathan Siahaan, var DR med og optog koncerten, som blev transmitteret 11. december. Emil spiller bl.a. Liszts Norma-fantasi, og Ravels Gaspard de la nuit. Koncerten kan høres online her: www.dr.dk

Dobbelt cd-indspilning med cello-klaver duo

I november indleder Emil et nyt, spændende indspilningsprojekt sammen med cellisten Carl Oscar Østerlind: indspilning af hele to forskellige cd’er, den ene med sonater af Brahms, den anden med music af Alfred Schnittke. Indspilningerne vil foregå på Kirsten Kjærs Museum i Thy, i november, december 2018, og februar 2019.

Læs mere

CD-indspilning for DACAPO

Denne sommer, 5.-6. juli og 25.-26. august, indspiller Emil soloklaver- og kammermusikværker af den dansk-tyske komponist Søren Eichberg. Værkerne er bl.a. Eichbergs etuder “Scherben”, og hans concertino “Hærværk” for klaver og kammerorkester. Indspilningen udkommer på pladeselskabet DACAPO i juni 2019.