Nyheder
Ny

Dommer ved Steinway Festival

Emil er dommer ved den Danske Steinway Festival, en af Danmarks vigtigste konkurrencer for unge pianister, som finder sted 14. maj i Musikhuset Aarhus.Mere

Sang og strygekvartet

Sammen med Artos Strygekvartetten og tenor Jens Krogsgaard præsenterer Emil et sammensat program med bl.a. Beethovens sangcyklus An die ferne Geliebte, klaversonaten op. 110, og Ralph Vaughan Williams’ sangcyklus On Wenlock Edge, som opføres ved to festivaler:

13. maj på Søholm Kammermusikweekend, Samsø

23. maj på Artos Festival, Aarhus

Tjaikovskijs Klaverkoncert

Et af højdepunkterne i 21-22 sæsonen bliver en optræden som solist med Sønderjyllands Symfoniorkester d. 27. januar i koncertsalen ALSION, Sønderborg.

LINK

Kunsterisk Udviklingsvirksomhed

Sammen med musikteoretiker Thomas Solak er Emil blevet tildelt en bevilling fra Kulturministeriets pulje for Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed til udførelse af projektet Beethoven Rekonstrueret ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i studieårene 2021-2023.
Projektet omhandler Beethovens sene klaversonater og Schenker-analyse og vil blive præsenteret gennem cd-indspilninger, en række koncertforedrag, samt artikler i internationale fagtidsskrifter.Mere

Ny plade er udkommet

På den nyeste udgivelse på Danacord spiller Emil værker for cello og klaver af Alfred Schnittke sammen med cellist Carl-Oscar Østerlind.

CD’en kan købes her og vil også snart kunne høres på online streamingplatforme.