Nyheder
Ny

Tjaikovskijs Klaverkoncert

Et af højdepunkterne i 21-22 sæsonen bliver en optræden som solist med Sønderjyllands Symfoniorkester d. 27. januar i koncertsalen ALSION, Sønderborg.

LINK

Kunsterisk Udviklingsvirksomhed

Sammen med musikteoretiker Thomas Solak er Emil blevet tildelt en bevilling fra Kulturministeriets pulje for Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed til udførelse af projektet Beethoven Rekonstrueret ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i studieårene 2021-2023.
Projektet omhandler Beethovens sene klaversonater og Schenker-analyse og vil blive præsenteret gennem cd-indspilninger, en række koncertforedrag, samt artikler i internationale fagtidsskrifter.Mere

Ny plade er udkommet

På den nyeste udgivelse på Danacord spiller Emil værker for cello og klaver af Alfred Schnittke sammen med cellist Carl-Oscar Østerlind.

CD’en kan købes her og vil også snart kunne høres på online streamingplatforme.

Topkarakter til “Scherben” i Piano News

I en anmeldelse af Emils album “Scherben – Works for Piano and Ensemble by Søren Nils Eichberg” i magasinet Piano News giver førende tyske musikkritiker Carsten Dürer albummet bedømmelsen 6 ud af 6 i alle tre kategorier.

Mere

Nyt Brahms-album udkommet

Et nyt album med Carlo-Oscar Østerlind, cello, og Emil Gryesten, klaver, med værker af Brahms er udgivet på pladeselskabet Danacord 8.6.

CD’en kan købes her og vil være tilgængelig på alle gængse streamingplatforme i løbet af nogle dage.

Video-dagbog

Under corona-krisen optager Emil daglige videoer med nogle af sine yndlingsklaverstykker.

Følg videodagbogen på Emils Facebook-side.